Stranci popljuvali Roka: "Lorena je bolja od anđela koji vrišti"

Stranci popljuvali Roka: "Lorena je bolja od anđela koji vrišti"
Screenshot: YouTube

EUROSONG je na svoj službeni kanal na YouTubeu postavio pjesmu hrvatskog predstavnika Roka Blaževića, a do sada je preslušana 85 tisuća puta. Kao i do sada, strani fanovi Eurosonga komentiraju predstavnike svih zemalja koje sudjeluju u natjecanju, a Roko se nije svidio velikom broju eurovizijskih fanova. Prvo su počele kritike na Instagramu, a sada su otkrili Lorenu Bućan i kritike su sve brutalnije.

Eurosong ima veliku bazu fanova iz svih dijelova svijeta i to su ljudi koji sustavno prate natjecanja u svim zemljama sudionicama te komentiraju pjesme na društvenim mrežama. Veliki dio njih smatra da su Hrvati napravili veliku pogrešku jer su izabrali Roka Blaževića pored Lorene Bućan.

"Hrvati doista ne žele ući u finale Eurosonga", "Ok, pravit ćemo se da su Hrvati na Eurosong poslali Lorenu, a ne anđela koji vrišti", "Bože, Hrvatska, ovo je tako 2005. godina...", "Hrvatska, zašto? Ovi stihovi su tako banalni i ova krila... Ovo je sve promašaj, sorry", samo su neki od komentara ispod Rokove pjesme.

Stranci smatraju da je i "Brutalero" Luke Nižetića bio bolja opcija od Roka. Najviše im smetaju krila i tekst pjesme.

"Imali ste Tower of Babylon, savršenu eurovizijsku pjesmu za Izrael, šteta","Samo sanjaj, Hrvatska. Ni ove godine ništa od finala", smatraju stranci. Osim komentara na Rokovu pjesmu, mnogi komentiraju i nastup Lorene Bućan i tvrde da Hrvati zaista ne žele pobijediti na Eurosongu, budući da "Tower of Babylon" neće vidjeti eurovizijsku pozornicu.

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara