Stručnjak za trovanje hranom otkriva što nikad ne biste trebali jesti
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram
STRUČNJAK za trovanje hranom, Bill Marler, koji je više od 20 godina svjedočio u tužbama zbog trovanja i klijentima pomogao da dobiju oko 600 milijuna dolara odštete, za Independent je otkrio koje bi namirnice trebalo izbaciti iz prehrane kako biste smanjili rizik od trovanja.
Riječ je o šest vrsta namirnica koje su najrizičnije:
1. Sirove kamenice
2. Oprano voće i povrće spremno za jelo
3. Sirove klice, kelj pupčar
4. Sirovo meso
5. Sirova jaja
6. Nepasterizirano mlijeko i sokovi
Ovo je .
Homepage nacije.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Zadnji vlak za jeftiniju struju: Hrvati stavljaju solare prije novog zakona
Stiže nastavak horor hita
VIDEO Koje kolače spremati za Božić? Ovih pet fit verzija oduševit će vaše bližnje
Pronašli smo igračke koje neće skupljati prašinu - i to na akciji
FOTO Jinglingz se vratio na Kvatrić. Fritule od četiri eura, najveća debrecinka 35cm
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Zadnji vlak za jeftiniju struju: Hrvati stavljaju solare prije novog zakona
Stiže nastavak horor hita
VIDEO Koje kolače spremati za Božić? Ovih pet fit verzija oduševit će vaše bližnje
Pronašli smo igračke koje neće skupljati prašinu - i to na akciji