Studentica medicine Samra obožava ples oko šipke

Studentica medicine Samra obožava ples oko šipke
Foto: RTL

PREDSTAVLJENE su još dvije djevojke koje će se boriti za novog Gospodina Savršenog.

Mnogi će reći da voli izazove, no samo rijetki tako i žive. Jedna od njih je Samra Čataković (23), studentica medicine u Banjoj Luci, koja ističe kako je upisala taj fakultet jer joj se činio najteži. Vegetarijanka je i ima nekoliko kućnih ljubimaca - psa, dvije mačke i vranu. Voli jahati konje i obožava ples na šipki, a već godinama pjeva u zboru.

Kad je o odabiru partnera riječ, traži iskrene, skromne i samouvjerene dečke, a ne podnosi aroganciju, laž i manipuliranje. Savršen spoj zamišlja na vrhu zgrade, gdje s partnerom jede čips, pije sok, gledaju u zvijezde i razgovaraju o svemiru i dok mu ona postavlja pitanja, a njezin savršeni muškarac zna baš svaki odgovor.

Silvia Pokrajac (19) je uspješno završila prvu godinu pravnog fakulteta u Zagrebu, a u slobodno vrijeme bavi se manekenstvom. Traži dečka koji je pametan i karizmatičan te nekoga tko razmišlja svojom glavom i pridaje joj puno pažnje. Ne voli kada su dečki pasivni i kada ne znaju pokazati, kako kaže, tko je muško u vezi.

Pristupačna je, otvorena i iskrena osoba koja se ne voli svađati, ali ako je netko napadne, zna se vrlo dobro braniti. Kad joj se neki dečko svidi, u početku će mu to pokazati na suptilan način, a ako ne shvati njezine namjere na vrijeme, tada nema problema dati mu do znanja da joj se sviđa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara