Studentica putem interneta traži dobrovoljne priloge kako bi povećala grudi

23-GODIŠNJA Michele iz Californije uputila je apel "pomognite djevojci da ispuni svoj pulover" u nadi da će prikupiti 4.500 dolara za plastičnu operaciju.

Na svojoj web stranici mami donatore tvrdnjom da nije nezadovoljna sadašnjim izgledom svojih grudi i odmah postavlja pitanje "da li ste ikada poželjeli još malo sira ili šunke na svojoj pizzi".

Pokazala je svoju sliku "prije" i "poslije" na kojoj je sakrila lice, a na internet stranicu umjesto sebe nudi fotografiju svoje mačkice i praznog grudnjaka.

Svima onima koji joj pošalju prilog za operaciju nakon nje je obećala poslati svoju sliku u toplessu.

Kao glavni argument navodi i poznate zvijezde koje su povećale grudi i objavljuje dugački popis na kojem su se našle i Mariah Carey, Christina Aguilera, Tyra Banks, Toni Braxton, Farrah Fawcett, Carmen Electra, Cher, Demi Moore, Courtney Love, Traci Bingham, Jamie Lee Curtis, čuvena Pamela Anderson i mnoge druge ljepotice.

Ako vas zanima kakav je odaziv možete posjetiti stranicu www.giveboobs.com na kojoj ćete otkriti da je Michele do jučer, nakon odbijanja troška od 25 dolara za registraciju svoje domene, uspjela sakupiti punih 452 dolara za manje od mjesec dana.

Nastavi li takvim tempom idući Božić slaviti će s novim većim grudima.

Dečki, razmislite o pokretanju svog internet fonda "Povećao bi pimpek"!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara