Stvar koju muškarci žele više od seksa - a nije hrana

Stvar koju muškarci žele više od seksa - a nije hrana

Foto: Instagram

ZA MUŠKARCE se obično kaže kako su vrlo jednostavni, a najviše razmišljaju o seksu i hrani. No, ipak nije baš tako. Steve Horsmon inače je terapeut specijaliziran za muško-ženske odnose, te drži seminare namijenjene muškarcima kako bi riješiti svoje probleme u vezama sa ženama.

Nakon godina rada s muškarcima različite životne dobi, svije mudrosti dijeli na Youtube kanalu. Kroz iskustvo je došao do zanimljivog zaključka koji bi mnogim ženama mogao otvoriti oči. "Žene bi se iznenadile kada bi mogle slušati moje razgovore sa muškarcima. Naše rasprave su kontradiktorne ženskim shvaćanjima muškaraca. Oni definitivno ne žele samo seks", ističe Horsmon koji naglašava važnost bliskosti u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je kombinacija neverbalne komunikacije i dodira koji naglašavaju kako osobe u vezi mogu vjerovati jedna drugoj. "Kada žena nježno mazi svog partnera, na taj način mu daje svoju podršku i povjerenje. To je još moćnije od seksa jer se tako muškarac osjeća prihvaćeno, a to mu daje na snazi", zaključuje Horsmon koji naglašava da na kraju svi samo žele biti voljeni i prihvaćeni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara