Sud zapečatio golišave fotke Cameron Diaz

KAO I mnoge mlade glumice na početku karijere danas popularna zvijezda nije imala ništa protiv slikanja bez odjeće, ali sada ne želi te atraktivne fotografije u tabloidima.

Zbog toga su njezini odvjetnici doveli pred sud fotografa Johna Ruttera koji je pred jedanest godina nagovorio Cameron na golišavo slikanje i snimanje kratkog spota.

Kako na tom materijalu glumica pokazuje grudi i guzu Rutter je znao da ga može dobro prodati, ali je "pošteno" prije objave u tisku ponudio tu škakljivu robu glumici na otkup.

Lukavi odvjetnici zavarali su ga obećanjima o velikoj lovi, ali su mu odmah poslali policajce u stan koji su zaplijenili fotke i film.

Cameron tvrdi da bi joj objava tih stvari štetila ugledu i karijeri, pa čak i novoj vezi s pjevačem Justinom Timberlakeom koji ju je ionako sigurno već vidio u "originalu".

Zbog toga je sud u Los Angelesu do novog suđenja za mjesec dana zaplijenio sav materijal, a zadovoljni odvjetnici seksi glumice najavili su da neće tužiti fotografa jer se nadaju povoljnom konačnom ishodu.

Poznato je da se i Madonna na početku karijere u New Yorku prehranjivala pozirajući gola brojnim fotografima, ali ih nikada kasnije nije tužila zbog toga jer je za te fotke primala i sitne honorare.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara