Sudionici OT-a o Milicinom pokušaju samoubojstva: Moralo se nešto gadno dogoditi

Sudionici OT-a o Milicinom pokušaju samoubojstva: Moralo se nešto gadno dogoditi

Tekst: I.M.
Foto: Nova TV

ČELNICI produkcijske kuće Emotion jučer su navodno bivšim sudionicima showa Operacija Trijumf zabranili davanje bilo kakvih izjava o njihovoj kolegici Milici Majstorović, koja je pokušala izvršiti samoubojstvo.

Njen najbolji prijatelj Danijel Pavlović, kad su ga upitali kako se Milica trenutno osjeća, za Alo! je rekao: "Nadam se da ćete me razumjeti, dobio sam poruku da ne smijem o tome pričati". Iz Emotiona to demantiraju: "Taman posla, nije istina da smo bilo kome zabranili nešto. Pa to su sve odrasli ljudi i mogu pričati što žele". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razumijem zašto bi tako mlada i lijepa djevojka učinila tako nešto"
 
Ranije su dvojica bivših sudionika OT-a, Adnan Babajić i Nikola Sarić Sajko komentirali vijest o tome da se Milica prošlog četvrtka pokušala predozirati tabletama, navodno zbog nesretne ljubavi.

"Vidio sam na televiziji što se dogodilo i jako mi je žao. Zajedno smo radili prošle godine i imali nastupe, ali već dugo nisam sa njom u kontaktu. Ne razumijem zašto bi tako mlada i lijepa djevojka učinila tako nešto, ali to je samo njoj poznato. Zvat ću je ovih dana i vidjet ću kako je", rekao je Adnan.

Sajko je komentirao: "Volio bih da sve to nije istina. Ona je preslatka mlada djevojka i ne bih se htio miješati, svatko ima pravo na svoj život. Ne vjerujem da je u pitanju ljubav i da je zbog toga učinila tako nešto, mora postojati debeo razlog i moralo se nešto gadno dogoditi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara