Sukob drugoligaša hrvatske estrade: Jacques vs. Minea

Sukob drugoligaša hrvatske estrade: Jacques vs. Minea

NAPOKON malo neprijateljstava na inače do bola dosadnoj i predvidljivoj hrvatskoj estradi. U igri nisu neka velika imena (osim možda po fizičkim gabaritima), ali nisu ni za baciti.

Naime, izbio je rat riječima između pjevača Jacquesa Houdeka i pjevačice Renate Končić, poznatije kao Minee, a razlog je, prema informacijama do kojih je došla Arena, haljina u kojoj je Minea nastupila na Splitskom festivalu.

Naime, Jacquesu se navodno Mineina haljina toliko svidjela da je poželio da iste imaju i njegove lijepe plesačice. Minea navodno nije imala ništa protiv, pa je Jacques kontaktirao Lineeu Exclusive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razgovora s njima, pjevač sklon ekscesima nazvao je Mineu na mobitel i počeo ju vrijeđati, te ju okrivio kako njegove plesačice nisu dobile haljine zbog nje. U jednim novinama čak ju je nazvao "antiosobom".

"Iznenadila me njegova reakcija. Šteta je da jedan tako veliki talent i dobar glas trati svoje vrijeme izazivajući probleme i skandale." - izjavila je Minea za Arenu dodajući kako Jacquesa smatra jednim od najboljih vokala u Hrvatskoj, te da ima pametnijeg posla nego razmišljati o njemu i spremati mu pakosti.

Toplo se nadamo žestokom Jacquesovom odgovoru, te mu usrdno predlažemo da zaprijeti Minei kako će jednostavno sjesti na nju.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara