Sumnjate da vas partner vara? Evo koji će ga znakovi odati

Sumnjate da vas partner vara? Evo koji će ga znakovi odati
Foto: Instagram

PREVARU mnogi smatraju najgorom stvari koju vam partner može napraviti i nerijetko upravo ona dovodi do prekida veze, no ponekad je sumnja u partnera još gora opcija.

Stručnjakinja za veze Celia Schweyer otkrila je za Metro koji znakovi i promjene u ponašanju otkrivaju da vas partner zaista vara.

Evo na što biste trebali obratiti pozornost. 

1. Teško vam je doći do njega

Ako je vaš partner odjednom postao nedostupan i otežava vam da s njim stupite u kontakt, to ne mora nužno biti znak da vas vara, ali svakako je znak da nešto nije u redu. 

2. Osjećate da se udaljio od vas

Intimnost i povezanost su neki od najjačih faktora koji su prisutni u svakoj zdravoj vezi. Ako primijetite da je između vas nastao nekakav zid, vrijeme je da provjerite što se događa", kaže Celia. 

Dodala je da to često počinje s manje komunikacije, nevoljkošću da vas izvede na spoj ili situacijom kad mu smetaju vaši prijedlozi. 

"To bi mogao biti znak da je fokus prebacio na drugu osobu s kojom stvara intimnu povezanost", rekla je. 

3. Seksualni život vam se promijenio

Bilo da se radi o smanjenom ili pojačanom intenzitetu u vašim seksualnim odnosima, nagle promjene nikako nisu dobar znak, tvrdi Celia. Dok je smanjena želja za seksom jasan znak da je svoje potrebe možda odlučio zadovoljiti negdje drugdje, ona tvrdi da bi i pojačan libido mogao biti alarmantan. Neki su ljudi toliko opterećeni krivnjom da to svom partneru na neki način pokušavaju nadoknaditi. 

4. Ne udaljava se od mobitela

Ako vaš partner odjednom počne jako paziti da mu je mobitel uvijek pri ruci i fizički se udaljava od vas kad se javi na poziv, zapitajte se skriva li nešto. 

5. Više ne izlazite na spojeve

"Nitko nikad nije previše zauzet da provede vrijeme s osobom koju voli. Ako voljena osoba počne izmišljati izgovore kad se želite kvalitetno družiti s njom, to je znak da s vašom vezom nešto nije u redu", ističe Celia. 

6. Kruže tračevi

Tračevi su ponekad samo tračevi, ali ponekad u njima ima istine. Ako vam prijatelji prenesu da su čuli da vas partner vara, nemojte ih samo ignorirati. Razgovarajte o tome s partnerom. 

7. Jako se trudi oko svog izgleda kad izlazi bez vas

Mnogi se partneri u dugoj vezi opuste jedno pred drugim i ne trude se toliko oko svog izgleda kao na početku veze, no ako se to mijenja kad vaš partner izađe bez vas, to bi vam mogao biti opravdan razlog za sumnju. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara