Super Silva dva mjeseca nakon objave zaruka zbog oca ostavila djevojku Željku

Super Silva dva mjeseca nakon objave zaruka zbog oca ostavila djevojku Željku

MEDICINSKA sestra u Stubičkim toplicama, Željka, dobila je nogu od svoje cure, poznate pjevačice Silvije Mišanović, jer njihovu vezu od samog početka nije odobravao Silvin otac Božo. Super Silva je rekla kako od prvog dana njene lezbijske veze sa Željkom otac Božo nije s njom kontaktirao, nije je posjećivao niti se interesirao za njen privatni život. Na upit što misli o Željkim osjećajima, Silva je odgovorila kako smatra da je učinila dobro te da joj se nema što zamjeriti, pogotovo zato što je njen otac uvjeren kako je Željka iskoristila Silvino oslabjelo zdravstveno stanje da bi je zavela. Na očeve riječi kako bi njih dvije trebale prekinuti, pjevačica je samo kimnula glavom, uzela telefon u ruke i ostavila djevojku zbog koje si stavila krajem lipnja tetovažu na rame.

"Nijedan muškarac s kojima sam spavala nije me nazvao, kao čovjeka, da me pita kako sam. Toliko o muškarcima  - tu su dok im valjaš, dok te mogu iskorištavati, a kad si nepokretna i bolesna, tko te j...", rekla je Mišanović nakon što je prohodala sa Željkom. Skoro tri mjeseca kasnije prekinula je "samo" zbog očevih riječi s djevojkom koja ju je "prala, pazila, ljubila i grlila za vrijeme dok je bila nepokretna i ležala u bolnici". Navodno Silva ima problema s uzimanjem tableta, naime, jako je smršavjela, vaga pokazuje 45 kilograma, međutim bez obzira što joj hospitalizacija na psihijatriji visi nad glavom, Silva ne želi pomoć ni od koga pa niti od Željke, jer smatra kako bi se u toj cijeloj priči mogla snaći sama.

Ljubav ili prijevara?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je na početku lezbijske veze rekla kako se "zauvijek ostavlja pjevanja", neki zlonamjernici nagađaju da je cijela njihova veza bila samo marketinški trik te da Silva zapravo uopće nije voljela 21-godišnju Željku već ju je iskoristila za samopromociju i povlačenje po naslovnicama kako bi se "vratila na scenu". Jedna dugoj su bile prve djevojke, a zaručile su se 29. lipnja ove godine u ponoć, točno devet mjeseci od Silvine prometne nesreće zbog koje je završila na rehabilitaciji u Stubičkim toplicama gdje su se i upoznale. Međutim, čini se kako je nesreća zbog koje je pjevačica jedva izvukla živu glavu više utjecala na nju nego što je sama mislila, a tu su i riječi tate Bože te Željkina ljubomora na bivšeg Silvinog dečka. Sve u svemu, pod pritiskom javnosti i teškog zdravstvenog stanja, Silvija Mišanović se odlučila povući sa scene, ostaviti djevojku i posvetiti se rješavanju problema. Osim toga, i sama je jednom prilikom rekla kako je "jedino što želi normalan život".

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara