Superpar: Hana kopala po izmetu, Gospodin Savršeni u nju uložio samo 550 kuna

Superpar: Hana kopala po izmetu, Gospodin Savršeni u nju uložio samo 550 kuna
Foto: RTL

ZAPOČEO je novi show Superpar u kojem se osam parova bori za nagradu od 100.000 kuna. Prvi su vilu ušli Danijela Dragović (18) i Josip Ajduk (21) iz Imotskog.

"Žena treba biti pametna, lijepa, šarmantna, bomba… da zna raditi kućne poslove, da šuti, muči i radi", rekao je Josip u uvodnom prilogu.

Nakon njih došli su Blaženka (56) i Tomislav (57) Župan iz Slavonskog Broda, gledateljima poznati kao Bada i Toca iz "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Jana (29) i Miroslav (39) Premužić bili su sljedeći, a Jana je otkrila da je u Hrvatsku došla iz Češke zbog ljubavi.

Tina Malnar (34) i Davor Urh (36) iz Čabra zajedno su 17 godina i imaju dvoje djece, ali se nikada nisu vjenčali.

"Malo mi je to čudno, mislio sam da će se natjecati parovi koji imaju uredne papire, odnosno koji su u braku, a ne kao da su došli s ceste", komentirao je Miro.

S njim se složio i Imoćanin Danijel. 

 

"Bože, sačuvaj, pa kad će se oni ženit?! Oni kad su prohodali, ja sam imao tri, četiri godine, pa to je puno godina da su zajedno", rekao je Danijel.

Dora Skelac (22) i Toni Patrčević (28) iz Cerića u Slavoniji zajedno su sedam godina i imaju dijete, ali također se nisu vjenčali.

Matea Malnar Vrdoljak (32) i Zvonimir Vrdoljak (29) iz Splita zajedno su šest godina.

Matea Radić (42) i Luka Zelenčić (34) iz Zadra zajedno su 11 godina. Matea ima dvoje djece iz prošlog braka i jedno s Lukom, ali nisu vjenčani. Ona se bavi izradom odljeva trudničkih trbuha, što je ostale šokiralo.

Posljednji par bili su Hana Rodić (21) i Goran Jurenec(40) koji su se spojili u showu Gospodin savršeni. Skupa su tek pola godine, a natjecatelji ih nisu najbolje prihvatili.

"Izgledaju kao ne-par", komentirao je Josip.

Ubrzo je voditelj Enis Bešlagić objasnio prvi zadatak koji su morale izvršiti dame, dok su se muškarci kladili na svoje partnerice.

"Vaše dame moraju pronaći ključeve, a zbog toga će morati prekopati štalu, ali ne lopatama i grabljama, nego svojim rukicama, sređenim za prvu emisiju", pojasnio je.

Toca se kladio u 1100 kuna, Josip u 750 kuna, Toni je uložio 501 kunu uz obrazloženje da misli kako Dora nikad ne bi ušla u štalu i kopala po izmetu. Goran je uložio 555 kuna. 

"Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu", rekao je.

Miroslav je uložio 3501 kunu, Luka 3000 kuna, Zvonimir samo 650 kuna, a Davor je na Tinu uložio najveći iznos, od 4500 kuna.

"Ovo je deset puta gore nego što sam mislila, radije da nisam ušla", rekla je Hana kopajući po izmetu. Nije našla nijedan ključ.

Jana je našla sedam ključeva i pobijedila.

Jana i Miro kao pobjednici razgledali su sobe te odlučili gdje će tko spavati, a sebi su odabrali najbolju sobu. Hanu i Gorana smjestili su u kamp-kućicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara