Supertalent: Žiri oduševljen osječkim trbušnim plesačem

Tekst: I.M.
Foto: Nova TV; Dorian Horvat/Cropix

DOŠAO je kraj audicijama za Supertalent - posljednja je nakon turneje po Hrvatskoj - Zagreba, Rijeke, Zadra i Splita, održana u osječkom HNK-u. Četrdesetak kandidata u dva dana dokazalo je kako Slavonija prije svega ima supertalentiranu publiku i kandidate željne dobrog provoda više nego prolaza u dugi krug natjecanja.

Osječki kandidati pokazali su se veselima i šarolikima, s pravim slavonskim temperamentom. Kako tradicija nalaže, tamburaša, velikih i malih nije nedostajalo. No osim tradicije, Slavonija nudi i talente poput djevojčice Ane koja je ove godine otkrila kako može baš sve reći unatrag, bez ikakve prethodne pripreme. Za svoj nastup odabrala je unatraške nešto i otpjevati.

Najstroži član žirija Dubravko Merlić, pozitivno je iznenađen, kaže, brojnošću i raznovrsnošću talenata i posebno motiviranom publikom. Oduševljen je ostao nastupom svog favorita, trbušnog plesača Vjekoslava. On se zbog ljubavi prema plesu odupro predrasudama i natjerao svoju okolinu da ga prihvati i uvidi kako on to radi i bolje od svojih ženskih kolegica.

"We come one" - kombinacija heavy metala i trubačke glazbe Trenkovih pandura

Drugi dan audicije otvorio je bend "We come one" s kombinacijom heavy metala i trubačke glazbe Trenkovih pandura. Kako mašta supertalentiranih Slavonaca ne poznaje granice pokazali su i gospoda Franjo i Zdravko sa svojom izvedbom valcera na malerskim ljestvama.

Osijek je pokazao kako nisu uvijek najmasovnije audicije te koje donose i najbolje kandidate. Sa završetkom posljednje audicije i više nego dovoljno prikupljenih supertalenata članovi žirija ponosni su i zadovoljni viđenim i slažu se s riječima svoje "glasnogovornice" Nine koja kaže: "Jedva čekam i nestrpljiva sam podijeliti svu ovu raskoš talenata s našom publikom koja, sigurna sam, i ne sluti što smo joj to priredili". Prva emisija Supertalenta na Novoj TV bit će prikazana 25. rujna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara