Suradnja T-Mobilea i Gibonnia

S INTERNETSKE stranice www.t-mobile.hr/gibonni, u prva tri dana posjetitelji su downloadali novi Gibonnijev singl "Sebi dovoljna" čak 4000 puta, a stranica je u prva tri dana od njezine objave posjećena 9000 puta.

Pjesmu "Sebi dovoljna" u MP3 formatu korisnici mogu besplatno downloadati samo na stranicama T-Mobilea, www.t-mobile.hr/gibonni, jedinom mjestu u Hrvatskoj koje omogućuje ekskluzivnu ponudu Gibonnijeve glazbe za mobilne uređaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi singl s trećeg Gibonnijevog albuma, čiji je izlazak najavljen za proljeće, korisnici T-Mobilea mogu učitati na svoj mobilni uređaj i u obliku ringtone i realtone melodija, koje se naplaćuju sukladno T-Mobile cjeniku. Ekskluzivno, T-Mobile će svojim korisnicima uskoro ponuditi i "Judi, zviri i beštimje", a koje do sada nisu bile dostupne u obliku ring i real melodija.

Tako će korisnici T-Mobilea svoj mobitel moći obogatiti nekom od popularnih i svima znanih melodija poput Oprosti, Činim pravu stvar, Divji cvit, Posoljeni zrak i razlivena tinta, Mirakul ili Libar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara