Suri Cruise nabavila nove štiklice i kostim za Noć vještica

Tekst: V.V.
Foto: JLP

NAJMLAĐA žrtva mode, kako je tabloidi često nazivaju, svoj kostim za Noć vještica, praznik koji Amerikanci jednostavno obožavaju, već je nabavila. Malena Suri Cruise u svojim štiklicama je, zajedno s majkom Katie, poharala bostonske trgovine u potrazi za savršenim, a usput je nabavila i nekoliko ženama nužnih sitnica.

Garderoba miljenice tabloida, izračunali su američki mediji, vrijedi više od petnaest milijuna kuna, a jedna od najučestalije fotografiranih celebrity beba, čini se, prerano je odrasla. Iako njezine štiklice broje tek oko tri, četiri centimetra (slobodna procjena), djeca njezine uzrasti ne bi im smjela ni primirisati - s tim će se složiti svi pedijatri ovoga svijeta. I dok se mi pitamo treba li ovaj članak smjestiti u rubriku showbiz, lifestyle ili pak bizarnosti, kada bi je slučajno imali, američki tabloidi naslađuju se situacijama kojima ih Tom i Katie svakodnevno bombardiraju, a malenoj Suri već traže prvu filmsku rolu i dečka.

A Cruiseova supruga i Surina majka Katie Holmes ovih dana, javljaju američki tabloidi, vodi bitku nad odlukom u kojem smjeru treba krenuti odgoj "njihovog javnog dobra", trogodišnje kćeri Suri. Navodno se Katie počela otimati Tomu i njegovoj kontroli, zahtijevajući da malenu Suri više ne zatrpavaju "scijentološkim sranjima" i krutim pravilima Tomove religijske kuće. Sukob je navodno eskalirao kada je Tom Suri htio poslati na scijentološke treninge kod kolege Willa Smitha iako Suri već redovito pohađa scijentološku školu u Los Angelesu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara