Suri Cruise zapela za oko haljina Cameron Diaz

Tekst: I.M.
Foto: JLP

SURI CRUISE obično kad nešto zaželi to i dobije. Upravo zato je četverogodišnjakinja, kojoj su roditelji nabavili čak i iPad, uspjela šokirati sve svojim najnovijim prohtjevom. Malena Suri je naime, bez imalo srama, prišla Cameron Diaz s kojom njen otac glumi u filmu "Knight and Day" i kazala joj: "Želim tvoju haljinu!".

"Moja joj je haljina stvarno zapela za oko. Prišla mi je i kazala mi da joj se sviđa haljina, a kad sam joj zahvalila, rekla mi je da želi tu haljinu. Pomislila sam: `Dušo, sigurna sam da bi ti mama mogla priuštiti jednu takvu kad bi nosile istu veličinu`", ispričala je Cameron Diaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno se Tom Cruise pohvalio kako mu njegova sveznajuća kćer daje modne savjete te raspravlja s njim čak i o svojoj glumačkoj karijeri. "Kada dobijem neki scenarij, stavim Suri na ljuljačku i počnem joj pričati priču. Počinjem od početka scenarija i korak po korak ga prepričavam. Ona je zaslužna za to što postajem sve bolji i bolji jer uvijek traži da joj sve ponavljam", tvrdi Tom koji svojoj četverogodišnjoj Suri dopušta gotovo sve. "Ona se voli oblačiti i nosi što god želi. Ako nešto želi nositi, neka to nosi. Ja se neću protiviti", rekao je Cruise.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara