Susan Boyle na Sanremu

Susan Boyle na Sanremu

Tekst: P.R.
Foto: JLP

SUSAN BOYLE, škotska kućanica koja je Veliku Britaniju, a zatim i cijeli svijet, bacila na koljena nastupom u showu "Britan´s Got talent" otpjevavši "I Dream A Dream" iz mjuzikla "Les Misérables", nastupit će na festivalu u Sanremu. Simpatična će Susan, uz Robbieja Williamsa, Tokio Hotel i ostale zvijezde glazbene industrije, nastupiti na finalnoj večeri najpoznatijeg festivala talijanske kancone.

Svijet je otkrio Susan, a ona je otkrila botox i dizajnersku odjeću

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gospođa prekrasnog glasa, koja se u međuvremenu uz botox, dijete, dizajnersku odjeću i stiliste iz neugledne kućanice pretvara u svjetsku damu, na pozornicu će izaći u sklopu programa “Tribute to Michael Jackson”. U programu u čast pokojnom kralju popa glavne će zvijezde biti pet balerina koje su s Jacksonom plesale na probama za nikad održanu turneju “This is it“.

U potrazi za partnerom bi joj mogla pomoći naslovnica "Voguea"

Susan je za časopis Grazia otkrila da je, po uzoru na svog mentora Simona Cowella, primila nekoliko injekcija botoxa, našla osobnog frizera te bila na izbjeljivanju zubi. Da se ulaganje u sebe isplati, potvrđuje i činjenica da bi se Susan uskoro mogla naći na naslovnici jednog od najcjenjenijih svjetskih modnih časopisa. 

Naime,  kreativna direktorica Voguea, Grace Coddington, navodno je veliki fan škotske pjevačice i želi je vidjeti na naslovnici časopisa. Susan se jako svidjela i slavnoj fotografkinji Annie Leibovitz pa se samo čeka da objava suradnje izađe u medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara