Susan Boyle već je isplanirala vlastiti sprovod

Tekst: A.A.
Foto: JLP

SUSAN BOYLE otkrila je kako ništa ne želi prepustiti slučaju pa je već osmislila scenarij za vlastiti sprovod. Pjevačici je najvažnije da oni koji će na svijetu ostati iza nje na njenom posljednjem ispraćaju budu veseli. Misli kako bi baš izbor glazbe najviše utjecao na atmosferu bdijenja te je rekla kako joj se čini da bi najveće osmijehe na lice mogla izmamiti glazba za djecu.

"Trebala bi to biti neka vedra pjesmica, najbolje `Nellie the Elephant`. Ona je spakirala stvari i rekla zbogom cirkusu, bili bi to zgodno", rekla je zvijezda koja je postala slavna predstavivši svoj glazbeni talent na natjecanju Britain`s Got Talent.

"Najvažnije je potaknuti ljude na smijeh i ostaviti ih u tom raspoloženju. Sprovodi ne moraju biti tužni. Peter Sellers sve je nasmijao s pjesmom `In the Mood`, tako bih mogla i ja s `Nellie the Elephant`", rekla je Susan. Nedavno je pjevačica otkrila kako se nikada u životu nije ljubila, sve do natjecanja na kojemu je postala zvijezde. Sudac tog showa Piers Morgan dao joj je prvi poljubac: "Piers mi je bio prvi, to je službeno!".  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara