Susan Boyle: Vidjela sam duha svoje mame

Foto: JLP

BRITANSKA pjevačica iznikla iz talent showa Susan Boyle tvrdi da je u svojoj kući vidjela duha svoje preminule majke, pišu britanski mediji. Bridget Boyle, Susanina majka, imala je 91. godinu kad je preminula 2007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Susan je živjela s majkom u Blackburnu, i pjevačica kaže da je tamo i vidjela njezina duha: "To je kuća moje majke. Njezina energija je još tamo. Zapravo sam vidjela njezin duh. Mislim da mi je željela dati do znanja da je dobro. Sve je tako fino mirisalo. Možda je to bio njezin parfem, nisam sigurna".

Boyle se sa svojim albumom smjestila na same vrhove britanskih ljestvica, ali priznaje da je usamljena: "Nekad sam mislila da me mama napustila kad je umrla. Mislim da mi je pokazivanjem htjela dati do znanja da nije. Samoća je moj najveći problem, pogotovo noću. Oduvijek sam se bojala biti sama. I sad sam sama".

Osvrnula se na početke i samo pojavljivanje u showu `Britain's Got Talent`: "U kratkom periodu umrli su mi tata, ujak, sestra a zatim i mama. Kad sam se prijavila na show, osjećala sam se kao potpuno promašaj. Još u meni ima tog osjećaja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara