Susan Boyle završila u bolnici zbog emocionalnog sloma

ČINI se da Susan Boyle ipak nije bila posve iskrena kada je izjavila da je sretna što joj je plesna skupina Diversity odnijela pobjedu pred nosom. Naime, simpatična bucka samo dan nakon finala reality showa "Britain's Got Talent" doživjela je emocionalni slom i zbog iscrpljenosti je završila u bolnici.

Fenomen Susan Boyle zaludio je sve

Do prije dva mjeseca potpuno anonimna 48-godišnjakinja nije se više mogla boriti s medijskom pažnjom te je jednostavno puknula. U hotelu u kojemu je bila smještena stigla je policija te ju je odvela do bolnice gdje joj je pružena potrebna pomoć. "Poziv smo zaprimili oko šest sati popodne. Nitko nije uhićen, samo smo ženu odveli u bolnicu na njezin zahtjev", riječi su glasnogovornika policije. Za razliku od njega, glasnogovornik privatne klinike nije potvrdio tu vijest. Sami producenti tvrde kako je Susan "emocionalno iscrpljena".

Predsjednik žirija izjavio je kako je drugo mjesto nešto najbolje što se moglo dogoditi u Susaninom životu. Fenomen Susan Boyle zaludio je sve. Od običnih gledatelja televizije do glumačkih zvijezda koje su pronašle inspiraciju u ovoj karizmatičnoj 48-godišnjakinji. Ne vjerujemo da je njezin zvjezdani put ovdje stao, ona zasigurno ima još puno toga za pružiti.

S.C.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara