Susan Boyle zbog neuzvraćene ljubavi imala histerični ispad?

ZVIJEZDA reality showa Susan Boyle potpuno je izgubila dosadašnju mirnoću i suzdržanost. Neugledna žena iznimnog glasa šokirala je fanove i natjecatelje showa "Britain's Got Talent" kada je pred 150 gostiju hotela Wembley Plaza histerično zaplakala i prema televizoru uperila oba srednjaka izvikujući psovke, pišu britanski mediji.

Nagađa se da je uzrok takvog Susaninog ponašanja njezina potajna zaljubljenost u člana žirija Piersa Morgana pa kada je na snimci showa čula da Morgan hvali njezinog mlađahnog konkurenta, 12-godišnjeg Shaheena Jafargholija, postala je agresivna i divljala je po hotelu.

"Možda je ova slava previše za nju"

Bez obzira na navodne svjedoke, Susanin glasnogovornik demantirao je slučaj i rekao da je ona snimku gledala iz svoje sobe. No, policija je ipak intervenirala oko pet sati poslijepodne, što je Boyle još jednom isprovociralo do te mjere da je počela vrištati i psovati na policajce, rekli su svjedoci događaja za britanski The Sun.

Policajci su je na posljetku smirili, a jedan joj je savjetovao: "Sada si u očima javnosti i  moraš se naučiti nositi s ovakvim stvarima". "Ne možeš se ovako ponašati", dodao je njezin glasnogovornik. "Potrajalo je dok se Susan nije smirila. Teško je disala i bila jako bijesna. Pritisak ju je očito dostigao. Možda je ova slava previše za nju", zaključio je jedan od svjedoka incidenta.

G.R.
Foto: The Sun, JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara