Susret nakon dvije duge godine: Mila Horvat i Slaven Bilić opet zajedno

Susret nakon dvije duge godine: Mila Horvat i Slaven Bilić opet zajedno

NJIHOVA navodna tajna veza otkrivena je prije dvije godine iako nikad nije potvrđena. Ni fotografijom ni izjavom jednih od aktera. No malotko je zaboravio za navodnu aferu 27-godišnje Mile Horvat i 38-godišnjeg Slavena Bilića. A on je nju otada u širokom luku izbjegavao. Do ove nedjelje, kada su ponovno sjedili jedno nasuprot drugoga u HTV-ovoj emisiji "Volim nogomet". Tema je bila sinoćnja utakmica protiv Ukrajine, a upiti poput "zašto je toliko dugo čekao s izmjenama u prvoj momčadi", "zašto u igru nije uveo Mladena Petrića" i druga striktno sportska pitanja, bila je prva interakcija između dvoje navodnih ljubavnika nakon čak dvije godine!

"Bolje da je jebač nego peder!"

Podsjetimo, Hrvatsku je u jesen 2006. potresao skandal o ljubavnoj vezi HTV-ove voditeljice i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Sve je navodno počelo kad je ona dobila angažman u "Goleu", emisiji sportskog programa koja je pratila Svjetsko nogometno prvenstvo. Bilić se navodno potrudio pribaviti njezin broj. Mila je odbacila sve ljubavne navode, a Bilić je sve iznenadio izjavom da je zbog novinskih napisa najozbiljnije razmišljao o ostavci. Tada se na "slučaj" osvrnuo i Ćiro Blažević: "Treba se naviknuti na to, nije lako. Ali bolje da kaže da je jebač nego peder. Meni su sve govorili, ali se čovjek na sve navikne."

Izbjegavao sve emisije s Milom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo kasnije Mila je ponovno dobila posao u sportskoj redakciji državne televizije. Izvori s HTV-a rado se sjećaju problema s dovođenjem Bilića u emisiju "Arena", u kojoj je jedna od voditeljica bila i Mila Horvat. Tako je, doznajemo, u više navrata Bilić odbio gostovati jer nije želio biti u istom studiju s voditeljicom "koja mu nikad nije bila ljubavnica". Kompromis je bio da su HTV-ovci razgovore s izbornikom morali voditi izvan studija. Do "Volim nogomet".

Početkom ove godine Mila se osvrnula na priče o njezinoj navodnoj ljubavnoj vezi. "To je priča stara dvije godine. Zar je zaista još aktualna? Neka konačno završi svoju karijeru pa da me više ne povezuju s njim. Čini mi se da u medijima nisam ni postojala prije tog Bilića. Sve je to bila jedna od najvećih obmana u povijesti žutog novinarstva i bilo bi to još u redu da sam s Bilićem barem popila kavu, no ja ga poznajem točno dva sata koliko je trajala emisija", rekla je voditeljica. Nakon ove nedjelje, izgleda da je ratna sjekira zakopana pa, ako nikad kavu i ne popiju, prema svemu sudeći, Slaven Bilić ju je barem prestao izbjegavati.

E.D.
Foto: HTV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara