Sutkinja Peteu Dohertyju: Očisti se ili ćeš u zatvor!

Sutkinja Peteu Dohertyju: Očisti se ili ćeš u zatvor!

PROBLEMATIČNI rocker na današnjem je saslušanju dobio nešto manje od mjesec dana da "sredi svoj život i riješi se nepoželjnih navika", a ako to ne učini, 4. rujna bit će mu izrečena zatvorska kazna. Unatoč nastojanju njegovog odvjetnika da udobrovolji neraspoloženju sutkinju, ona se držala hladno i poručila mu: "Gubimo strpljenje s tobom!".

"Što se mene tiče, na umu imam zatvorsku kaznu ili društveno koristan rad, ovisno o informacijama koje ću dobiti na sljedećem saslušanju", rekla je sutkinja Davinder Lachlar posrnulom rockeru Peteu Dohertyju, koji se danas po tko zna koji put našao na sudu zbog brojnih prekršaja, vezanih uglavnom za njegove narkomanske porive. Doherty je dobio mjesec dana da pokaže kako mu je stalo do vlastitog zdravlja i života, pa će sutkinja 4. rujna donijeti konačnu odluku.

Crack, heroin, ketamin, marihuana...

Kad je dobio priliku da ispriča "svoju stranu priče", Pete Doherty je istaknuo kako se prije nekoliko tjedana podvrgnuo usađivanju impatanta koji bi mu trebao pomoći da se riješi ovinsoti, ali je priznao vožnju pod utjecajem cracka, heroina, ketamina i marihuane. Njegov implatant i dosadašnji trud nisu impresionirali sutkinju Lachlar: "Vidim da nije bio na detoksikaciji do kraja prošlog mjeseca. Najblaže rečeno, na samom je početku. Ako ne pokaže motivaciju i zainteresiranost za mjesec dana, čeka ga zatvor, vrlo jednostavno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dohertyja je na sud dopratila majka, a ispred Magistrates Courta u zapadnom Londonu čekala ga je gomila paparazza i nekoliko obožavatelja koji doista slušaju njegovu glazbu i stavljaju je ispred skandala koje stalno izaziva. Rocker je na sudu izrazio i želju da ne prekida glazbenu karijeru koja je u zadnje vrijeme uzela zamaha - očekuju ga promotivni nastupi na brojnim festivalima diljem Europe. Ipak, po svemu sudeći, zasad će se morati odlučiti - turneja pa zatvor ili kratki odmor od glazbe uz rehabilitaciju, što bi moglo rezultirati manjom kaznom.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara