Suzana Mančić: Moja djeca znaju da nisam ništa loše radila

BIVŠA loto djevojka i Playboyeva zečica, Suzana Mančić, progovorila je o svom kućnom videu ustvrdivši da su njezina djeca shvatila da im mama nije ništa ružno radila.
 
Bivša loto djevojka i Playboyeva zečica u razgovoru za srpski tabloid Svet otkrila je da joj je dosta borbe s tračevima i skandalima.

"Očekivala sam nešto slično jer je neposredno prije toga izbila afera sa Severinom. Scenarij je bio potpuno isti. Zato sam onako munjevito sazvala press konferenciju i rekla novinarima da me pitaju sve što žele, ali da to učine tada i da više ne rovare. Mislim da sam na pravi način zaustavila lavinu. Žuta štampa me s tim filmom mogla sjeckati narednih godinu dana i da iz broja u broj objavljuje kadar po kadar. " - komentirala je Suzana Mančić priče da je sama plasirala pornić u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko tko je gledao film nije rekao da je to pornić Nebojše Kunića, već Suzane Mančić! Na sreću, javnost je stala na moju stranu, moja djeca su shvatila da mama nije nište ružno radila, da je ovo elektronsko vrijeme i da ono što sam radila prije 15 godina danas radi svako tko ima kameru. Ljudi vole sami sebe vidjeti kako izgledaju tokom ljubavnog čina, kakvi su u očima partnera. Bila sam uvjerena da sam tu kasetu uništila, i Bog zna da sebi taj propust nikada neću oprostiti." - zaključila je Suzana.

(Foto: Blic)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara