"Svadba godine": Na vjenčanje prelijepe Srpkinje dolazi i Schweinsteiger

"Svadba godine": Na vjenčanje prelijepe Srpkinje dolazi i Schweinsteiger
Foto: Twitter

DRAGANA DŽAJIĆ, kći nogometne legende Dragana Džajića, i Miloš Ivanović, brat tenisačice Ane Ivanović, u subotu će u Beogradu izreći sudbonosno "da", a 250 uzvanika dobilo je obavijest da na proslavi u luksuznom hotelu ne smiju koristiti mobilne telefone za fotografiranje i snimanje, piše Blic.

Dragana i Miloš će nakon višemjesečnih priprema svadbeno slavlje održati u jednom beogradskom hotelu. Iako je crkveno vjenčanje bilo zakazano u subotu baš kao i građansko, Dragana i Miloš su odlučili da se naknadno zavjetuju pred Bogom u prisutnosti roditelja i kumova. 

Mnogi ovo vjenčanje nazivaju svadbom godine, a kako je među 250 uzvanika mnogo onih iz javnog života, na svadbi će biti pojačane mjere sigurnosti, a na red će paziti osiguranje.

"Dragana i Miloš su željeli da sve protekne u najboljem redu te da se uzvanici s kojima žele proslaviti najradosniji dan osjećaju sasvim opušteno i da se dobro zabave. Upravo iz tog razloga u subotu će biti pojačan broj pripadnika osiguranja, kako zbog toga što dolaze poznati iz inostranstva, kao što je na primjer Bastijan Schweinsteiger, tako i zbog toga da bi svi bili sasvim opušteni", rekao je izvor za Blic.

Izvor je naglasio da je upotreba mobitela za snimanje strogo zabranjena.

"Obitelji Džajić i Ivanović su proslavu vjenčanja organizirale tako da se svi dobro provedu i zabave, a da opet sve bude skladno i s ukusom. Upravo zbog svega ovoga zamolili su uzvanike da ne koriste mobilne telefone kako bi snimali, a potom sadržaj plasirali na društvenim mrežama. Naravno, to ne znači da neka fotografija neće završiti na Instagramu, ali se mlada i mladoženja nadaju da će svi ispoštovati njihovu želju i mobilne telefone ostaviti u torbama", rekao je.

Mladenci su u vezi skoro godinu dana, a veoma brzo su se zaručili. Prije mjesec dana otkriveno je da čekaju prvo zajedničko dijete.

Dragana će na svadbi promijeniti dvije vjenčanice, jednu s potpisom Vere Wang, a drugu je sama dizajnirala. Kako pišu srpski mediji, njena haljina imat će šlep od četiri metra. Na vjenčanju će im pjevati Saša Matić.

Dragana je rođena 1992. godine u Beogradu te je odrasla pred očima javnosti. Sa sestrom Sanjom išla je u francuski vrtić u Beogradu, u kojem je naučila francuski jezik. U Beogradu je završila osnovnu i srednju školu te Fakultet organizacionih nauka, dok je na poslijediplomski studij išla u Monaco. Bavila se manekenstvom te je radila u poznatoj kompaniji, a posljednjih godina se sa sestrom bavi modnim dizajnom.

Ivanović se pak držao podalje od očiju javnosti, a ima firmu koja se bavi kreiranjem košulja po mjeri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara