Svađa gledatelja zbog cura iz Savršenog: "Odvratna je, Goran je ne bi ni pipnuo"

Svađa gledatelja zbog cura iz Savršenog: "Odvratna je, Goran je ne bi ni pipnuo"
Foto: RTL

KANDIDATKINJE Gospodina Savršenog, Hana i Aleksandra, u sinoćnjoj su se emisiji posvađale, a pale su i teške riječi.

"Ja tebe izbjegavam, ja s tobom ne komuniciram", rekla je Hana Aleksandri, a potom u kameru komentirala: "Ne mogu je nacrtanu vidjeti, znači na papiru je ne mogu vidjeti".

Njihova svađa podijelila je i gledatelje, koji također ne štede na uvredama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opaaa... 😱🔥 #gospodinsavrseni #gospodinsavršeni #rtl #thebachelor

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

"Hana je puna sebe i previse ima samopouzdanja i misli da je kraljica, egoistična je...", tvrde oni koji dže stranu srpske manekenke Aleksandre.

"Cura je Ok i bori se za Gorana. To je takav show. Hana taj show nije shvatila", dodaju drugi.

"Hana preiritantna.Glumi neko samopouzdanje i neku damu, ali opet kažem glumi. Da ima samopouzdanja ne bi pumpala usta, stavljala leće itd", tvrde neki, dok drugi dodaju: "Hanin karakter bahat glumi neko samopouzdanje baš misli da može u svemu bit glavna i imat svakoga.. Aleks ima potpuno pravo i normalna je za razliku od Hane".

"Objasnite Hani da je ovo show gdje se cure bore za momka a ne momak za cure!!!! Hana još treba odrasti. Naivna je a misli da ima iskustva. Ako je i bila u vezi s muškarcima po 20 i više godina starijima od sebe, ne znači da ima životnog niti komunikacijskog iskustva. Možda prvo nek završi neku višu ili visoku školu, nek se zaposli...itd", savjetuju treći.

Oni koje je Hana ipak osvojila žestoko su udarili po Aleksandri.

"Svi ste toliko plitkoumni i površno APSOLUTNO SVE gledate.Niko ne vidi Aleksandrinu dvoličnost,do jučer je bila niko i ništa bila dok nije dobila svojih 5 minuta,govori o Hani i Ivi kako su se digle u nebo a ona već u glavi si smislila da je pobjednica.Mos mislit.Goran je ne bi ni pipno da se ona nije onako bacala na njega i zvaljila ga,prosto nekulturno i djetinjasto.Onda mi dođe pričati o kulturi,pa djevojko da se razumijemo neki možda i padaju na tu tvoju površnost i igre ali ima i nas koji zbrojimo dva s dva i vidimo ko je ovdje nekulturan,dvoličan i najbitnije ko je došao ovdje da se PROMOVIŠE a ne da pronađe svoju pravu ljubav,toliko", pišu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opaaa... 😱🔥 #gospodinsavrseni #gospodinsavršeni #rtl #thebachelor

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

"Najodvratnija cura u ovom šou je Aleksandra ove emisije što smo gledali i ova večeras pokazuje svoje pravo lice koliko je odvratna i podmukla i kako se grozno ponaša prema ne samo prelijepoj Hani već i prema drugima tu u toj kući i još u razgovoru sa Klarom i Ivom kaže prvo mjesto je bitno treće drugo se ne broji isto ko da nisi ni bio u ovom sou sve je večeras rekla svojim ponašanjem i još je grozno to sto kada priča sa tobom ogovara druge cure na koje je ljubomorna a koje su ostvarile hemiju sa tobom kako god se ovaj sou završio ružno je od nje umjesto tebe sto bolje da upozna ona ogovara Hanu još djevojku onako bezobrazno u autu napada dno dna je i vidi se sve kome je stalo do pobjede u ovim emisijama", dodaju neki.

Treći nisu na ničijoj strani..

"Iste su Hana i Alex, vidi se koliko su ustvari mlade..zelene i nezrele....Klara je def najbolja od njih tamo", piše jedan gledatelj.

"Hana puna sebe, smatra da je mnogo bolja od svake od njih, ova Aleksandra je ljubomorna i mislim da je minus što je pričala Goranu protiv Hane, muškarci ne vole tračare. Klara je kraljica, Anezi mi nije nekako par s njim, ne izgleda mi da tu ima kemije, sve je nekako formalno, iako je dosta pametna, i svaka joj je na mjestu. Iva je mudra i zna kako s njim, al nije moj favorit", dodaje drugi.

"Aleksandra je ubila i U B I L A.Nisam na njenoj strani,al buraz likuša je zakopala.Hana je ravna ko daska za peglanje,umjetna i fino joj je Aleks kulturno ebala sve.A IVA JE FAVORIT BTW JEDINA NORMALNA.IVA BOGINJA", piše jedna gledateljica.

"Koliko nisko moraš pasti da se ovako javno sramotiš oko nekog Indijanca", zaključio je jedan gledatelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara