Švajni se dobro "udao": Ana Ivanović u samo sat vremena zaradila 300 tisuća eura

Švajni se dobro "udao": Ana Ivanović u samo sat vremena zaradila 300 tisuća eura

Foto: Instagram

ANA IVANOVIĆ definitivno nije tipična supruga nogometaša: osim što ima zavidnu sportsku karijeru, slavna tenisačica zarađuje goleme svote novca i od marketinga.

Otkako se udala za Bastiana Schweinsteigera, njen je management zatrpan ponudama za suradnju, a prva zajednička imovina Švajnija i Ane je svota od 300 tisuća eura koliko je lijepa tenisačica zaradila u samo sat vremena.

Toliko je, piše Kurir, trajalo snimanje koje je Ana odradila za Adidas, a čije fotografije će biti objavljene u slavnom Vogueu. Otkako se udala osobito je obožavaju Nijemci, a ponude s njemačkog tržišta stižu svakodnevno.

 

Sport, Style and Beauty are some of my greatest loves. Thank you @voguegermany for this fun feature that blends them all! #VogueGermany #Beauty #Fashion

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Iako je Schweinsteiger daleko od siromaha s milijunima eura na računu, Ana je u svijetu marketinga trenutno daleko popularnija, a srpski mediji su već zaključili kako se "Švajni baš dobro 'udao'".

Inače, Ana Ivanović s Adidasom ima doživotni ugovor težak čak 100 milijuna eura, no za fotkanje za Vogue dobila je dodatni honorar, piše Kurir.

 

Outdoor training. My favourite way to push my fitness goals! #Fitness #AnaHealthyLiving #Nature

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara