Sve čari ženskog tenisa: Grudi i gaćice "slučajno" bježe iz uskih haljinica

NE ZNAMO jeste li primijetili, ali pod izlikom gracioznosti forehanda i backhanda tenisačica Marija Šarapova konstatno pokazuje jedan po jedan dio svoga prekrasna tijela, baš poput neke puzzle slagalice. Raznoraznim konstelacijama ekstremiteta i trupa Marija Šarapova je posljednjih godina izbrusila jedan impresivni teniski stil već kad je riječ servisu, najosnovnijem teniskom udarcu. Kao što možete vidjeti gore, u za vas pripravljenoj galeriji, Šarapova ima zaista pakleni, nepatvoreni plan po kojem djeluje.

Bilo da želi pokazati grudi ili pak zamamnu pozadinu, Šarapova jednako briljantno funkcionira, gotovo bez ijedne pogreške, a sve to dovelo je do toga da slike ove djevoke dvojbeno neiskvarena šarma već nekoliko godina likuju, najčešće sa za zidova baraka apstinencijom rastrganih radnika u rudniku dijamanata Mir u istočnom Sibiru.

Nastavimo u istom stilu. Naime, nevjerojatno je kako je Šarapova iz dvije naizgled banalne teniske situacije, koje su tek zrnce pijeska u moru teniskih poza i pokreta, izvukla maksimum i zapravo postavila standarde slučajnog i svakako nenamjernog "obnaživanja".

Umjetno stvoreni povjetarac uvijek pomaže u otkrivanju pahuljasto bijelog rublja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo jednog primjera iz Marijina udžbenika. Ako vam protivnik baci jednu malo kraću loptu, vi se zatrčite prema lopti i zakucate je, no, pri dolasku na loptu, naravno, malo poskočite kako bi uz pomoć stvorenog povjetarca otkrili svoje tek izvezeno donje rublje. Međutim, ako se dogodilo da to netko nije vidio, što je vama ipak imperativ toga teniskog meča, (možda je jeo kokice ili je možda gay, no, to vama i nije bitno) vi će te proslaviti svoj winner laganim dodirom lijevog lakta o znojno, ali sada malo uzdignuto lijevo koljeno. Tada će po drevnom zakonu, pamuk vaše suknjice popustiti pod silom do savršenstva isprofiliranih mišica, a rub vaših pahuljasto bijelih gačica izmamit će spontani pljesak tribina.

Da ne duljimo, sve ovo što smo opisali, Šarapova je osmislila pri jednom osnovnom teniskom udarcu, a sada možete zamisliti kakve su mogućnosti prilikom smasha ili pak pokušaja reterna nakon topovske dijagonale Serene Williams. Da, mogućnosti su beskrajne, zato Marija svaki dan iznova evoluira i pokaže svijetu što se novoga dosjetila. Da, i ona ponekad upadne u rutinu osmišljavanja "patenata", ali Bože, kojem se to genijalcu ponekad ne dogodi?

Iz ostalih slika u galeriji možete vidjeti prve korake "obnaživanja" i ostalih tenisačica kojima je Marija veliki, ogromni uzor, ali dok neke uče brzo poput Srpkinje Ane Ivanović, neki pokušaji su i pomalo neukusni. No, ne dvojimo da je sjajna Marija uvidjela tko može, a tko ne može nasljediti njen genijalni teniski stil pa u skoro vrijeme više neće rasipati "biserje pred svinje", već će spomenuto i službeno patenirati, čime će shodno tome zabraniti upotrebu istoga amaterima. 

Sve ovo govorimo jer bez Marije Šarapove i njenih brižno njegovanih "potomaka" WTA po mnogima i ne bi imao smisla. "Ma kakav ženski tenis", rekao je svojedobno Ivanišević, a onda se pojavila Marija Šarapova i zec si je pregrizao jezik...

Vedran Buble

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara