Sve zbog prekrasne plavuše: Kako se Jole snašao u čak pet uloga?

Sve zbog prekrasne plavuše: Kako se Jole snašao u čak pet uloga?
Foto: Vjeko Bilota

"BEZ OBZIRA na trenutnu situaciju koja je pogodila čitav svijet, treba biti pozitivan i odgovoran, ali i nastaviti stvarati", tvrdi Joško Čagalj Jole, koji je nedavno snimio spot za pjesmu Fali meni ona, koju potpisuje Pero Kozomara, za ljetni tekst zaslužna je Sanja Tafra, dok aranžman potpisuje Leo Škaro.

Ljetna pjesma koja poziva sve na ples Jolu je oduševila na prvo slušanje, a za potrebe snimanja videospota poslužila je prekrasna dalmatinska kuća u talijanskom stilu. Atmosfera i ambijent koji podsjećaju na Toscanu te kadrovi prekrasne prirode zaokružili su ideju i stihove ove ljubavne pjesme.

Pomalo šaljiva radnja spota, u kojoj se Jole između ostalog našao i u ulozi dostavljača, batlera, vrtlara, čistača bazena i supruga, prikazuje njegovu svestranost i spremnost na suradnju, uz obilje smijeha i dobre zabave. Pjesma govori o nedostajanju one posebne žene i o srcu čovjeka koje je izgubljeno kada upravo ta posebna osoba nije pored njega. Jole kroz svih pet uloga pokušava osvojiti srce prekrasne plavuše.

 Jole ovu pjesmu poklanja svima kojima netko poseban "fali" jer upravo kroz nju svi zaljubljeni mogu nekome do koga im je stalo poručiti ili pokazati ljubav. 

"Ljubav nas sve pokreće i dok je tako, ja sam sretan. Važno je i prekrasno naći osobu koja ti može faliti jer tad znaš da voliš, jednostavno znaš da si čovjek", poručuje Jole svima koji ovo ljeto, bez obzira gdje bili, budu slušali ovu pjesmu i uz nju stvarali nezaboravne uspomene. 

Upravo sa stihovima ove pjesme može se poistovjetiti svatko tko je zaljubljen, a koga je divna plavuša na kraju odabrala, obavezno pogledajte u novom spotu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara