Svećenici na Ultri partijanerima dijele vodu, pogledajte što su napisali na čaše

Svećenici na Ultri partijanerima dijele vodu, pogledajte što su napisali na čaše
Foto: Ivan Ricov

FESTIVAL Ultra Europe počinje večeras, a osim gomile željne zabave i ludog višednevnog provoda, u Parku mladeži našli su se i svećenici. Kao i prethodne dvije godine na Poljudu, katolička mladež će i na novoj lokaciji Ultre volontirati i partijanerima dijeliti vodu.

Njihova inicijativa prošle se godine svidjela posjetiteljima Ultre pa bi i ove godine svojom akcijom ponovno mogli privući brojne prisutne. Tome u prilog idu i vrlo visoke cijene flaširane vode, zbog čega bi se oko njihovog stola moglo očekivati mnogo žednih plesača.

Pretprošle godine svećenici su posjetiteljima Ultre dijelili vodu pod sloganom "never thirst", dok je lani uz svaku čašu vode bila priložena i kršćanska poruka: "Dragocjen si u mojim očima." Ista poruka zalijepljena je na čašama i ove godine, a osim nje zalijepili su i jednu sličnu: "Slavan si u mojim očima."

Osim vode, svećenici i kršćanski volonteri u svom kutku partijanerima nude i bilo kakvu drugu pomoć koja bi im eventualno mogla zatrebati u ova tri dana, koliko festival traje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara