"Svijet treba više ovakvih priča": Čin potpunog stranca u avionu rasplakao mamu

"Svijet treba više ovakvih priča": Čin potpunog stranca u avionu rasplakao mamu
Foto: Facebook

LJUBAZNA gesta stranca ostavila je majku - i ostatak svijeta - u suzama.

Kelsey Rae Zwick putovala je iz Orlanda u Philadelphiju sa svojom 11-mjesečnom kćeri Lucy na liječenje u dječju bolnicu, kad ju je potpuni stranac oduševio dirljivom gestom.

U objavi na Facebooku Kelsey je napisala kako su se ona i Lucy ukrcale na let American Airlinesa 588 kad im je prišla stjuardesa i rekla im da se putnik iz prve klase želi s njima zamijeniti za mjesta.

Oduševljena majka obratila mu se na društvenoj mreži, a njezina objava postala je viralna. "Ne znam te, ali zamišljam da si nas negdje vidio. Gurala sam kolica, nosila pelene u rukama i vukla spravu za kisik svoje kćeri", počela je svoju zahvalu te otkrila kako nije mogla suzdržati suze.

Kako mu nije mogla propisno zahvaliti, odlučila je to napraviti na Facebooku, a mnogi su priznali kako su pustili suzu. "Svijet treba više ovakvih priča", "ima nade", "suze", samo su neke od reakcija.

"Podsjetilo me na to koliko dobroga ima u svijetu", dodala je majka te putniku sa sjedala 2D zahvalila ne samo na mjestu nego i na tome što ih je uopće primijetio. Istaknula je da ne može dočekati da jednog dana kaže Lucy što se dogodilo, a u međuvremenu je podijelila objavu. "Zaista se osjećamo inspirirano tvojom velikodušnošću", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara