Svijet tuguje s Bryantovom ženom: Nitko ne može zamisliti što ona proživljava

Svijet tuguje s Bryantovom ženom: Nitko ne može zamisliti što ona proživljava
Foto: Instagram

NAKON vijesti o smrti košarkaša Kobea Bryanta i njegove 13-godišnje kćeri Gianne, mnogi su se sjetili Vanesse Bryant, žene koja je u jednom danu izgubila i supruga i dijete.

Brojne slave osobe putem društvenih mreža poslale su poruke podrške supruzi NBA legende, a među njima su bile i Kim Kardashian te Jennifer Lopez.

"Srce me boli. Nitko ne bi trebao doživjeti ono što sad proživljavaju obitelji žrtava ove tragedije. Ovo nas je sve pogodilo, ali ne mogu ni zamisliti kako se Vanessa osjeća nakon što je izgubila muža i kćerkicu. Plačem samo što pomislim na to", napisala je Kim Kardashian.

"Obitelj. Dok sam listala po Kobeovom feedu i razgovarala s Alexom o uspomenama... Ovo je istina koja najviše odzvanja. Obitelj je ono što najviše vrijedi. Svi mi osjećamo bol zbog gubitka, no sve na što mogu sad misliti jest da je to samo zrno pijeska s obzirom na ono što sad osjeća Vanessa. Šaljem svu svoju ljubav tebi, djeci i svim obiteljima žrtava", napisala je pjevačica Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Najmanje fer stvar na svijetu je izgubiti dijete i muža u istom danu. Vanessa, molim za tvoju snagu i molim da te Bog vodi svakim dijelom puta kroz ovu nezamislivu tragediju", poručila joj je J. Lo.

"Apsolutno slama srce", "Kakav gubitak", "Nemam riječi", "Šaljem molitve Vanessi", "Vanessa, neka ti Bog pomogne u ovim teškim trenucima", bili su samo neki od komentara ožalošćenih obožavatelja legendarnog košarkaša koji je izgubio život u zrakoplovnoj nesreći u Kaliforniji.

Kobe i Vanessa zajedno su bili dvadeset godina, a njihov brak izdržao je sve nedaće. Više o njihovom odnosu možete pročitati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara