Svilan angažirao za HTV Barbaru Radulović

Svilan angažirao za HTV Barbaru Radulović

UZ MARINA TIRONIJA, još će jedna "zvijezda" Nove TV početi s radom na Hrvatskoj televiziji. Radi se o Barbari Radulović koju je novi urednik HTV-a Siniša Svilan angažirao za emisiju "Video-kiosk".

Ugovor Barbare Radulović i Nove TV istekao je ovog ljeta, a Nova TV ju nije imala u vidu niti za jednu emisiju, iako je mlada Zagrepčanka bila dosta popularna u prvom show-u Nove TV Story Super Nova Talent Show, piše Jutarnji list.

Barbara je izjavila "kako se veseli novom angažmanu, te da nije bilo nikakvih prepreka da prihvati suradnju s HTV-om". Barbara će voditi emisiju "Video-kiosk" svake nedjelje od 10.55 do 11.55 sati, a tema emisije će biti strani spotovi.

21-godišnja Zagrepčanka poznata je i po reklamama za VIP, a Večernjem listu je otkrila kako ima već ponuda za nekoliko televizijskih projekata, među kojima je i uloga u novoj seriji HTV-a koja će početi snimati kroz nekoliko mjeseci.

Urednik emisije Tomislav Štengl izjavio je kako nisu imali vremena za pronalaženje svojih voditelja, jer bi to trajalo sigurno nekoliko mjeseci, a pitanje je bi li našli ono što traže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor fotografije: Klik

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara