Svilan: Dokazat ćemo da postoji humor u Hrvata; neka RTL i HTV strahuju

NOVI direktor programa Nove TV Siniša Svilan tvrdi kako će nova humoristična serija napokon dokazati kako humor u Hrvata (ipak) postoji, dodavši kako je vrijeme da HTV-ov Joško Martinović i kreatori RTL-ova Big Brothera "počnu strahovati za svoje sudbine".

Potkraj prošlog tjedna u Ljubljani započelo je snimanje prve humoristične serije Nove TV, pod nazivom "Naša mala klinika". Radi se o jednom od projekata Siniše Svilana, kojim se Nova TV planira upustiti u borbu za gledatelje s RTL-om i HTV-om.

Osmišljavanje scenarija nove humoristične serije zapalo je glumca Branka Đurića Đuru, koji će biti odgovoran i za režiju. Prema riječima Siniše Svilana, prva epizoda "Naše male klinike" bit će emitirana 16. studenog u 20 sati.

"Prije pet godina Denis Latin u svojoj se emisiji pozabavio pitanjem ima li u Hrvata humora. E, pa ja ću sad odgovoriti: za mjesec dana i u Hrvata će napokon biti humora. Jamstvo za ove moje riječi su Đuro, ovi glumci ovdje i sjajan scenarij." – izjavio je Svilan za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U utorak, 16. studenoga u 20 sati, kad starta naša prva epizoda, Nova TV imat će najveću gledanost." – hrabro je najavio Svilan na snimanju prve epizode, pa dodao: "To znači da o svojim sudbinama trebaju početi strahovati i Big Brother i Joško Martinović."

Kako javlja "Večernji", razlog snimanja serije u Ljubljani je činjenica da originalna, slovenska verzija te serije već snimljena te se već pet tjedana emitira na Pop TV-u, a u hrvatskoj verziji serije bit će iskorištena ista scenografija.

(Izvor fotografije: Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara