Svjetski poznati festival objavio cijeli program: Evo koja moćna imena dolaze na Sonus festival

Svjetski poznati festival objavio cijeli program: Evo koja moćna imena dolaze na Sonus festival

Foto: Press

VRHUNAC festivalske sezone, za sve ljubitelje house i techno glazbe, upravo je Sonus Festival koji će se održati od 21. do 25. kolovoza na plaži Zrće.

Ovaj sad već svjetski poznati festival, uz bogat program, dodaje na popis još nekoliko velikih zvijezda čiji setovi se mogu čuti od Ibize do Berlina ali rijetko u našoj regiji, na jednom festivalu.

Techno legende,a ujedno i bračni par Adam Beyer i Ida Engberg po prvi put će oboje nastupiti u Hrvatskoj, a program će upotpuniti i techno dama koja se već smatra članom Sonus obitelji -Monika Kruse te predstavnik bečke scene - Andy Catana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovi izvođači pridružit će moćnim imenima kao što su Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Cassy, Jamie Jones, The Martinez Brothers, Rothad, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i ostalima na jednom od 10 najboljih techno festivala na svijetu koji će trajati 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na partijima na brodu.

Posjetitelji na festivalu mogu očekivati najbolji sound sistem koji svijet trenutno ima za ponuditi, što će uz divno more i najkvalitetniju elektronsku glazbu, sigurno doprinijeti jedinstvenom doživljaju.
Cijena ulaznice za sve posjetitelje iz naše regije je povlaštena, iznosi 440 kn i kupnja je moguća putem Entrio sustava i Entrio online trgovine na https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004

Linkovi: 

Prodaja ulaznica: https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004
Web site: http://sonus-festival.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/sonusfestival
Instagram: https://www.instagram.com/sonusfestival/
Soundcloud: https://soundcloud.com/sonus-festival
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?