Tajči u video intervjuu za Index otkriva kako se mali Plavi vrag vratio kao Plavi anđeo

Video: Tomislav Brdjanović
Foto: Borna Čavrag

CURA sa zagrebačkog asfalta otkriva kako je uspjela u neonskoj džungli New Yorka i zašto se vraća velikom turnejom od Ljubljane do Zagreb.

"My perfectly beautiful life" naziv je mjuzikla koji je napravila Tajči i koji je postao pravi hit u Cincinnatiju, a njenom prekrasno-predivnom obiteljskom životu ispunjenom ljubavlju za tri sina i muža, kao i predanošću vjeri, odlučila je dodati začin turnejom kojom će nas vratiti u dane kraja 80-ih i početka 90-ih godina prošlog stoljeća.

"U Americi se bavim duhovnom glazbom za koju ni oni sami ne znaju kako bi je okarakterizirali, jer je posebna, ima dušu, dakle nešto naše, hrvatsko", otkrila je čime se bavi još prije nego što je postala Tatjana Cameron.

"Ostala sam u Zagrebu do zadnje uzbune, a vratila sam se zbog obožavatelja s Facebooka i nostalgije"

U video-intervjuu za Index, omiljena Barbie s ovih prostora govori o dramatičnom odlasku iz Zagreba u ratnim danima i kako se snašla u New Yorku kao anonimka nakon što je iz Jugoslavije i Hrvatske došla kao superzvijezda.

"Slava mi je došla prerano, ali samo što se tiče godina, glazbeno sam bila spremna"

Slaže se da je 19 godina, koliko je imala u trenutku pobjede na Jugoviziji, prerano za slavu koja ju je zapljusnula, ali i danas misli da je glazbeno bila dovoljno spremna i potkovana.

"U Americi mi fale Konoba i Stari fijaker, da popijemo čašu vina i zapjevamo"

Iako je u Americi sretna, ne krije da je u Ohiju pere nostalgija za dalmatinskom spizom i zagorskim specijalitetima, ali da joj najviše nedostaje neposrednost i duša ovdašnjih ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara