Tajkunovoj kćeri prijeti zatvor zbog onog što je policija našla na Instagramu

Tajkunovoj kćeri prijeti zatvor zbog onog što je policija našla na Instagramu
Foto: Instagram

BOGATA nasljednica Stephanie Scolaro našla se pred sudom zbog optužbi za krijumčarenje šilterica i torbi načinjenih od pitonove kože. Priznala je da je kape i torbe uvozila u Veliku Britaniju, a zatim ih preprodavala, piše Daily Mail. 

26-godišnjakinja je proizvode prodavala preko svoje internetske stranice, kao i preko Instagrama na kojem je prati 80 tisuća ljudi. 

Stephy je kći talijanskog rudarskog tajkuna, predstavlja se kao model za kupaće kostime, a živi u luksuznom stanu u centru Londona. 

Sporne proizvode je prodavala mreži bogatih kupaca, a neke je šilterice po cijeni od 450 eura prodavala i jednom butiku u engleskom Mayfairu. Naručivala bi ih iz Indonezije, a zatim prodavala u Velikoj Britaniji. 

Uhvatili su je kad su njemački carinici zaplijenili jedan paket s robom u kojem se našlo 35 komada kapi i torbi, a nakon toga policija je počela pregledavati njen profil na Instagramu gdje se naslikavala sa spornim proizvodima. 

Priznala je krivnju za uvoz zabranjene robe i prodaju proizvoda napravljenih od ugrožene životinjske vrste. Nakon čitanja optužnice, puštena je uz jamčevinu. 

Suđenje bi se trebalo održati u siječnju iduće godine, a proglase li je krivom mogla bi dobiti zatvorsku kaznu u trajanju do sedam godina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara