Tajna uspjeha: Evo što su Vanja i Luka Modrić radili nakon njegovih utakmica

Tajna uspjeha: Evo što su Vanja i Luka Modrić radili nakon njegovih utakmica
Foto: Guliver Image/Getty Images

LUKA Modrić sinoć je osvojio Zlatnu loptu, a svi svjetski mediji danas pišu o fantastičnom Hrvatu i svim detaljima njegovog života. Na dodjelu nagrade Modrić je sinoć poveo svoju suprugu Vanju te svojih troje djece: Ivana, Emu i Sofiju. Sportski novinari pišu o nevjerojatnom talentu i upornosti koji su Modrića doveli na vrh svijeta, a mnogi ne zanemaruju ni činjenicu da je njegova supruga Vanja tijekom karijere bila najveća podrška.

Luka i Vanja Modrić upoznali su se kada je on imao samo 19 godina. Dvije godine kasnije počeli su živjeti zajedno, a 2010. godine su se vjenčali. Sina Ivana dobili su iste godine, kći Ema stigla je 2013., a malena Sofija rodila se prošle godine.

Embed from Getty Images

Vanja Modrić je već 14 godina najveća podrška najboljem igraču na svijetu. Poznati su kao par koji vrijeme nije provodio u klubovima, nego bi nakon svake Lukine utakmice bili doma i zajedno analizirali utakmicu koju bi Vanja snimila.

To je jednom prilikom potvrdio i Zdravko Mamić rekavši da Modrić ne izlazi, nego da mu zaručnica snimi utakmicu, napravi biftek i onda zajedničkim snagama analiziraju njegovu igru. I Šime Vrsaljko je na početku karijere u Dinamu rekao da mu je Modrić dao najbolji savjet u životu - da zaboravi tulume i klubove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 years! 💍🙏🏻❤️ #anniversary

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara