Take That ponovo na broju i kreće u osvajanje stare publike!

Tekst: V.V.
Foto: JLP

IAKO je nekoliko puta odbio poziv bivših kolega iz grupe Take That da s njima zapjeva na povratničkoj turneji, Robbie Williams se predomislio i ovih dana s bivšim kolegama ušao u studio gdje zajedničkim snagama stvaraju novi album. Daily Mirror danas donosi vijest da su dečki već danima zatvoreni u popularnom Electric Lady studiju, iako službene potvrde još uvijek nisu stigle ni s jedne ni s druge strane. Ali, nitko ništa još uvijek nije demantirao, time dajući tabloidima da ovu vijest, u nedostatku drugih, raspale kao temu dana.

Evo što je navodni izvor ispričao britanskim novinarima: "Istina je, Robbie i dečki su se ponovo okupili, trenutno su u studiju i rade na povratničkom albumu. Robbie nikada ne bi pristao na to da pjeva nove ili stare pjesme benda da ne sudjeluje u njihovom stvaranju ili novom umiksavanju".

Williams odbio i Queen

A da ne voli tuđe stvari Robbie Williams dokazao je nekoliko puta - nekoliko puta odbijao je pozive bivših kolega da se vrati u grupu Take That, a svojedobno je, u fazi najveće popularnosti, odbio čak i prijedlog članova grupe Queen da se s njima zaputi na veliku svjetsku turneju. "Ne želim biti novi Freddie Mercury, ja sam Robbie Williams i nije mi u cilju biti zapamćen po pjevanju tuđih hitova", izjavio je tada osebujni pjevač, kojemu solo karijera ipak i na kraju, čini se, nije donijela ono o čemu je sanjao.

Čist i novi Robbie krenuo u čist i novi život!A Robbie je nedavno, prikladno tempirano, novinare obavijestio o tome da je potpuno - čist! Konačno je otvoreno progovorio o dugogodišnjoj ovisnosti s kojom se bori, onoj o cigaretama, lijekovima protiv bolova i alkoholu, te priznao da ga je prekomjerno konzumiranje istih zamalo ubilo.

Pjevač je prije dvije godine shvatio da ga je ovisnost dovela do psihičke i fizičke bolesti te se prijavio na liječenje u Meadows, poznatu kliniku u kojoj su mnoge zvijezde (iz)liječile svoje ovisnosti. "Smrt je morala pokucati na moja vrata da mi pomogne u mojoj odluci", izjavio je Robbie između ostalog. U klinici je popularni pjevač pušio tri kutije cigareta dnevno i pio enormne količine kave. Danas na sve to gleda sa strahom od povratka na stare staze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara