Tara Thaller nakon nježnih dodira s Jelusićem: "Nemojte samo sanjati o nama..."

Tara Thaller nakon nježnih dodira s Jelusićem: "Nemojte samo sanjati o nama..."
Foto: HRT

NIJE tajna da brojni gledatelji showa Zvijezde pjevaju navijaju da Dino Jelusić i Tara Thaller završe zajedno, iako su oni u nekoliko navrata istaknuli da su samo prijatelji.

Nakon što je kamera snimila kako se drže za ruke, a zatim i kako je Tara češkala svog pjevačkog partnera, mnogi su taj trenutak protumačili kao izmjenjivanje nježnosti među njima, o čemu se Jelusić oglasio na Facebooku, gdje je poručio da mu je pjevanje na prvom mjestu te da su mu takve priče smiješne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller) on

I njegova pjevačka partnerica, 21-godišnja glumica Tara Thaller, oglasila se na Instagramu. "Nemojte samo sanjati o nama", napisala je te navela brojeve na koje gledatelji mogu glasati za njih.

Neki su njezinu izjavu nazvali neprimjerenom jer "ne sanjaju svi o njima", no većina pratitelja mlade glumice bila je oduševljena. "Koliko sladak par netko može biti", "najbolji ste i nadam se da ćete pobijediti", "divni", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller) on

Da su super par, barem na pozornici, smatra i voditeljica showa Barbara Kolar. "Baš ste super par. Oboje talentirani i dobro ste se potrefili", komentirala je. Danijela Martinović objasnila je pak da je to show business. "Svi bi voljeli da završite na torti skupa, to tako ide... ali zato služi showbiznis, da ljudi vjeruju u te priče", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara