Tarantina izbacilo iz takta pitanje o Margot Robbie, ona spasila stvar

Tarantina izbacilo iz takta pitanje o Margot Robbie, ona spasila stvar
Screenshot: YouTube

QUENTIN TARANTINO nije bio zadovoljan pitanjem koje mu je novinarka postavila tijekom konferencije na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je prije dva dana premijerno prikazan njegov novi film "Bilo jednom u Hollywoodu".

Redatelj filma sa zvijezdama Margot Robbie, Bradom Pittom i Leonardom DiCapriom odgovarao je na pitanja o svom novom filmu koji je dobio šest minuta ovacija nakon projekcije.

U drami Robbie Margot igra glumicu Sharon Tate koju su ubili sljedbenici Charlesa Mansona. S obzirom na važnost Sharon Tate u stvarnoj priči, novinarka je pitala Tarantina zašto australska glumica ima toliko malo teksta u filmu. "Odbacujem vašu hipotezu", odgovorio joj je redatelj, što su mnogi opisali kao ljutitu reakciju.

Tad se uključila Margot, koja je dala odličan odgovor. "Uvijek gledam lika i što bi trebao raditi da bude u službe priče", rekla je. "Mislim da su mi trenuci koje sam dobila na ekranu pružili priliku da odam počast Sharon i njezinoj lajkabilnosti. Mislim da nije bilo namijenjeno biti dublje...mislim da je tragedija naposljetku bila gubitak nevinosti i mislim da se ta njezina predivna strana može prikazati i bez govorenja."

"Mislim da sam imala puno vremena istražiti lik, čak i bez specifičnih dijaloga."

Tarantino nije bio previše rječit ni kad su ga pitali je li imao oklijevanja u prikazivanju tragičnog ubojstva žrtve kao što je Tate.

"Ne", odgovorio je kratko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara