Tarik Filipović o novom kvizu: To je jedini format na TV-u koji me veseli

Tarik Filipović o novom kvizu: To je jedini format na TV-u koji me veseli

Foto:

TARIK FILIPOVIĆ uskoro bi se mogao naći u ulozi voditelja novog kviza, pod nazivom "Risk It All". Iako konačni dogovor još nije postignut, Tarik bi rado pristao na novi voditeljski angažman. "Razgovarali smo o tome, ali još ništa konkretno. Iskustvo me naučilo da onda bolje ne govorim unaprijed. Vjerojatno će biti, ali vidjet ćemo", rekao je za Index Tarik.

Iza glumca i voditelja već su godine iskustva u ulozi domaćina kvizova, no, kako kaže, taj mu TV format nije dosadio. "To je jedino što me veseli na televiziji, druge stvari ne vjerujem da bih radio. Volim te formate jer nema previše priprema, naučite pravila, a ostalo je stvar improvizacije i osjećaja, tako to funkcionira", rekao nam je Tarik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene vam uhvati trema samo kada nisam gazda onome što radim"

Tijekom godine na stolac preko puta Tarika sjeli su bezbrojni i raznorazni natjecatelji. "Teško mi je za nekoga reći da me iznenadio nekom glupošću, razumijem te ljude, dogode im se blokade. Moja misija je, osim vođenja, i da im pokušam pomoći na neki način. Onih koji ne ostave dobar dojam mi bude žao jer to nije njihova prava slika. Ali opet, s druge strane, nitko ih nije tjerao da dođu", misli Tarik.

On sam pred kamerom sigurno više ne može osjećati ikakvu trenu. "Mene vam uhvati trema samo kada nisam gazda onome što radim, a to se rijetko dogodi. Kada se ne osjećam sigurno u onome što radim, a to nije nikada niti u kazalištu, niti pred kamerama, nego u nekim trećim stvarima", kaže Tarik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara