Tata pobjesnio kad je vidio sinov školski obrok: "Ovo je odvratno"

Tata pobjesnio kad je vidio sinov školski obrok: "Ovo je odvratno"
Screenshot: Youtube/Facebook

KAD SE 47-godišnjem Davidu Rutherfordu sin počeo žaliti na hranu u školi, on je to zanemario jer je mislio da dječak pretjeruje. Mišljenje je instantno promijenio nakon što je na društvenim mrežama vidio kako izgleda školski obrok. Nakon toga je sinu zabranio da jede u školi. 

Jedan od roditelja djece koja s njegovim sinom idu u školu objavio je fotku purećeg burgera koji im je bio poslužen za ručak s upitom: "Biste li vi ovo pojeli?"

"Izgubili smo svako povjerenje da će škola nahraniti našu djecu. Odsad ćemo im spremati hranu za ponijeti ili će dolaziti kući na ručak. Zgroženi smo. Sad razumijemo zašto djeca žele jesti po pekarama. Ovo je stvarno odvratno. Da nam tako nešto donesu u restoranu, vratili bismo narudžbu. Ne mogu dopustiti da moj sin ovo jede", kaže David za Metro. 

 

Ubrzo su fotke školskih obroka iz iste škole pokazali i drugi roditelji. Među njima se našao sendvič koji se sastoji od malog peciva i jednog ribljeg štapića, kao i jedan s malim komadićem šunke i žlicom svježeg sira. 

"Nije stvar u tome da su poslužili jedan obrok koji ne biste dali ni psu. Stvar je u tome da ih poslužuju stalno", rekla je još jedna mama. 

Tvrtka koja osigurava obroke u školama ispričala se zbog veličine i izgleda burgera, ali su istaknuli da se "radi o purećoj pljeskavici, a ne goveđoj pa je tako blijeda boja mesa normalna". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara