Tatjana Dragović: "Mediji me deset godina nazivaju nevjenčanom suprugom. Ja imam svoje ime"

SVOJEDOBNO najuspješnija hrvatska manekenka prekinula je medijsku šutnju i časopisu Cosmopolitan otkrila kako se osjećala kad je saznala za Ivaniševićevu prijevaru, namjerava li mu oprostiti i koliko će se zadržati u SAD-u, u kojeg je tenisač otputovao prije nekoliko dana. Jedan dnevni list tvrdi da je Tatjanu jučer snimio u centru Zagreba, pa to uz činjenicu da je nema ni na fotografijama američkih paparazza koji su pratili Ivaniševićev dolazak očito znači kako su se na put odlučili ići odvojeno.

"Kad su mi dojavili za aferu tlo mi se izmaknulo pod nogama", priznala je Tatjana Dragović koja se proteklih tjedana odbijala javno očitovati o preljubu Gorana Ivaniševića. Uz veliki intervju, Cosmopolitan će objaviti i raskošni editorijal kojim obilježava desetu godišnjicu izlaženja u Hrvatskoj, a i prisjeća se činjenice da je upravo Tatjana Dragović jedina Hrvatica koja je osvanula na naslovnici američkog Cosmopolitana.

"Danas mogu biti sama i sretna"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mediji me deset godina nazivaju nevjenčanom suprugom. Ja imam svoje ime", kaže Tatjana o odnosu medija koji su je, otkako se prestala aktivno baviti manekenstvom, uglavnom nazivali Goranovom partnericom, nevjenčanom suprugom i djevojkom. "Preko izdaje je teško prijeći... Ne znam kako će dalje izgledati moj život. Danas mogu biti sama i sretna", priznaje manekenka.

"Sad sam na minus sto. Dok dođem do nule, trebat će vremena, a tko zna hoću li ikad više biti u plusu. Tu u Hrvatskoj nemam nikakve šanse, zato idemo daleko dok se stvari malo ne smire", priznao je Goran Ivanišević u ekskluzivnom intervjuu za Index prije nekoliko dana. Iako je u Los Angeles, između ostalog, otišao i zbog novinara, slična situacija dočekala ga je u zračnoj luci LAX - paparazzi su "namirisali" njegov dolazak, pa ni susret s dugogodišnjim prijateljem Franom Barbierijem, koji mu pomaže u prilagodbi, nije prošao nezapaženo.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara