Tatjana Jurić u novom projektu: Želim se okušati u kreativnijem, novinarskom dijelu posla

Tekst: I.M.L.
Foto: Index

VEĆ NEKO vrijeme RTL-ova voditeljica Tatjana Jurić naglašava kako joj je novinarski posao puno zanimljiviji od voditeljskog te kako bi se voljela okušati u zahtjevnijim i kreativnijim projektima. Sada joj se ta želja ostvarila. Naime, Tatjana uskoro kreće s prvim snimanjima svojeg novog, zasad bezimenog, projekta koji će se emitirati nedjeljom a bit će u formi intervjua.

"Do sada sam, uz voditeljski, radila i novinarski dio posla u emisiji 'Eksploziv' u rubrici 'Kako ljudi žive'. Budući da u novoj sezoni 'Eksploziv' ima pauzu, dakle neće se emitirati, trebala sam se u 'Ekskluzivu' izmjenjivati u voditeljskom dijelu posla s Antonijom, ali sam urednicima izrazila želju kako bih se htjela okušati u kreativnijem, novinarskom dijelu i tako je nastala ova ideja", ispričala je Tatjana.

"Sretno sam zaljubljena"

"Koncept je zamišljen tako da svaki tjedan imam intervju s nekom medijski zanimljivom osobom, bilo pjevačem, glumcem, sportašem ili nekim drugim, ali bez izvlačenja iz konteksta. Moja želja je bila raditi normalne ljudske intervjue da gledatelji dobiju lijepu sliku o osobnosti i radu osobe koju vole", objasnila je Jurić koncept projekta.

Osvrnula se i na nedavne neugodnosti oko njezinih portreta i slika koje su bile toliko detaljne da je novopečena novinarka odlučila potražiti i pomoć policije: "Sve je pod svojevrsnom kontrolom policije. Kolege su polijepile slike po zidovima i zafrkavaju me. Primala sam i neka ljubavna pisma, ali ne bih rekla su ovo sve prijetnje već netko na bizaran način izražava simpatiju", rekla je lijepa novinarka koja zbog posla ni na ljetni odmor nije stigla.

"Bila sam svega dva dana na moru, tek toliko da malo natoćam noge", rekla je, a budući da toliko radi dalo bi se zaključiti da dobro zarađuje tako da je ni ekonomska kriza ne pogađa, ali ipak nije tako. "Pogađa me kao i svaku drugu osobu, ali za sad se još dobro držim", tvrdi Tatjana. Kao i na poslovnom, ruže joj cvjetaju i na privatnom planu jer kaže: "Ljubav je dobro kao i uvijek. Sretno sam zaljubljena u svoj posao i u sretnoj sam vezi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara