Tatjana Mrduljaš povukla tužbu protiv Silvija Marića

ODVJETNIK Silvija Marića potvrdio je u utorak kako je Tatjana Mrduljaš povukla tužbu protiv Silvija Marića, te da ne traži nikakvu odštetu za raskid veze.

Početkom 2001. godine bivša manekenka pokrenula je parnicu protiv Silvija Marića, tražeći dio njegove imovine. Tatjana je, tvrdi, zbog Silvija zapostavila svoju manekensku karijeru. Navodno se nogometašu nije svidjelo da mu se djevojka razodijeva pred modnim fotografima u kupaće kostime i donje rublje, pa je Tatjana zbog Marića prestala prihvaćati poslovne ponude i potpuno se posvetila njemu i njegovom ritmu života. Vjerojatno je i ona mislila kako će veza završiti brakom pa se nadala kako više nikad neće morati ništa raditi.

Gospodična Mrduljaš željela je "naplatiti štetu" koju je pretrpjela brinući se za svog tadašnjeg dečka koji je u rujnu 2000., u telefonskom razgovoru, prekinuo njihovu višegodišnju vezu.

Kada je došlo do prekida veze, Tatjana je tražila od nogometaša 12 milijuna kuna, pola stana u Zagrebu, te pola Mercedesa.

Silvio Marić na tužbu je reagirao vrlo energično optuživši svoju bivšu djevojku da nema duše, te da će novac radije zapaliti, odnosno dati siromašnima.

Marićevi odvjetnici okarakterizirali su njihovu vezu kao konkubinat, odnosno da je Tatjana bila plaćena kako bi Mariću pružala seksualne usluge, te da kao takva veza nije težila ka braku.

Silvijio Marić izjavio je još 2001. godine kako je "smiješno da Tanja tvrdi da ga je ludo voljela jer je dva tjedna nakon prekida našla novog dečka".

U hrvatskom pravosuđu, zajednički život muškarca i žene, dulji od šest mjeseci tretira se kao izvanbračna zajednica, a Tatjana Mrduljaš ima pravo tražiti dio imovine stečene tijekom zajedničkog života u takvoj zajednici.

U posljednja dva ročišta Tatjana se nije pojavila na sudu. Prvi put je kao razlog navela zubobolju, a drugi put je razlog bio službeni put u Južnu Afriku s kojeg se vratila na dan ročišta, piše Večernji list.

Odvjetnici tvrde da između Tatjane i Silvija nije bilo nikakvih pregovora, te da nitko nikome neće platiti nikakve troškove. Marićevi odvjetnici dosad su zaradili nešto više od 1,7 milijuna kuna.

Marić je u intervjuu Gloriji 2001. godine rekao kako će ako dobije parnicu novac dati u dobrotvorne svrhe.

Izvor fotografija: www.gloria.com.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara