Tedi Spalato prekinuo 20-godišnju vezu s balerinom Lidijom

Tekst: I.M.L.
Foto: Jadran Babic / CROPIX

AUTOR brojnih romantičnih stihova, poznati Splićanin Tedi Spalato prekinuo je vezu s balerinom Lidijom Kroker. "Nalazim se na raskrižju, ovo je razdoblje stavljanja crte, u mom životu postoji neizvjesnost i ne znam kamo će me odvesti", izjavio je 55-godišnji Spalato za časopis Story.

"U meni postoji neka sila koja se odupire braku"

Razloge prekida 20-godišnje veze s deset godina mlađom Lidijom, Tedi, u maniri pravog kavalira, nije htio odavati. "Svaka je osoba svoja priča i ne mora nužno imati prioritete koji su i moji. Pitanje je samo koliko su nam oni važni i koliko moramo eliminirati druge stvari kako bismo došli do njih. Ako u životu sve pregazimo kako bismo došli do cilja, to nije dobar prioritet", objasnio je Tedi koji tvrdi kako u njemu postoji neka sila koja se odupire braku te da bi možda njihov odnos bio drugačiji da su imali djecu.

"Djeca automatski podrazumijevaju drukčiji odnos. Ona stvaraju dodatnu dozu odgovornosti jednog prema drugome. Mislim da su se mnogi brakovi održali zato što je postojalo nešto zajedničko što ljude veže, a to su djeca", rekao je kantautor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara