Teoretičari zavjera pitali Acu Stankovića kad dovodi Sladojeva, danas im je odgovorio

Teoretičari zavjera pitali Acu Stankovića kad dovodi Sladojeva, danas im je odgovorio
Screenshot: YouTube

NAKON što je jučer u svojoj emisiji Nedjeljom u 2 ugostio Dragana Primorca, Aco Stanković je na Facebooku priznao da mu se javilo sto ljudi s Facebooka koji žele da u emisiju pozove dr. Srećka Sladojeva, antivaksera i lika koji za koronavirus krivi Billa Gatesa.

Stanković je na službenom profilu emisije objavio crtež s brojevima koji od imena Srećka Sladojeva tvore ime Dragana Primorca, 

"sponzorirano B.Gates
Nakon jučerašnje emisije s Draganom Primorcem javilo se 100 fejsbukovaca s istim pitanjem kada će Srećko Sladoljev biti gost. Autorov odgovor prenosimo u cijelosti. "Srećko Sladoljev neće biti gost emisije Nu2 jer ako njegovo ima stavite u anagram pa oduzmete kozmički broj 7 i dodate 26 dobit ćete 742. Prema informacijama iz prve ruke 742 je omiljeni broj Dragana Primorca, a to može značiti samo jedno. Srećko Sladoljev je u stvari Dragan Primorac as himself. Kako je Primorac već bio gost jučer nećemo ga zvati opet u nedjelju." autor", stoji u objavi na Facebook stranici emisije.

Podsjetimo, sredinom travnja Sladoljev je na Fejsu objavio status o koronavirusu i povezanosti virusa s Billom Gatesom. Radilo se o Facebook forwarduši i najobičnijoj teoriji zavjere u kojoj se kroz prva slova imena i prezimena Billa Gatesa navodno dokazuje njegova povezanost sa sotonom.

Sladoljev je, podsjetimo, godinama bio voditelj Odjela razvoja i istraživanja Imunološkog zavoda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara