Terme Tuhelj u vrhu wellness ponude Hrvatske

Terme Tuhelj u vrhu wellness ponude Hrvatske

Foto: Press

NA UPRAVO završenim Danima hrvatskog turizma u Malom Lošinju, Hotel Well**** Terma Tuhelj osvojio je drugo mjesto u kategoriji Wellness hoteli.

Priznanje mu je dodijeljeno u okviru Turističkog cvijeta – kvaliteta za Hrvatsku, akcije koju već 21 godinu uspješno provodi Hrvatska gospodarska komora.

To je još jedna od bitnih priznanja Termama Tuhelj za unapređenje svoje wellness ponude koja uvijek nudi nešto novo i drugačije.

"Konstantnim unaprjeđenjem u smjeru inovativnog razvoja wellness ponude kojoj smo dodali art notu, pokušali smo gostima pokazati kako se umjetnost nalazi svugdje oko nas. Upravo od samog početka poslovanja ispreplićemo umjetnost, dizajn, wellness i dobar osjećaj, kreirajući jedinstvene wellness & spa proizvode.

Naravno, ne smijemo zaboraviti i prirodnu komponentnu naše wellness ponude koja se temelji na termalnoj vodi i termalnom blatu koje je itekako prepoznatljivo kod naših gostiju.

Ova nagrada je svakako jedan dodatni vjetar u leđa koji će nam pomoći da budemo još bolji, inovativniji i jedinstvenim u ponudi koju pružamo", istaknula je Petra Terner iz Terma Tuhelj.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?