Terrence Howard optužuje: Bivša mi je prijetila da će me ubiti njezini prijatelji Rusi

Foto: JLP

U EPILOGU jednog od najružnijih holivudskih razvoda u posljednje vrijeme, optuženi za nasilje sada optužuje za isto, prenose američki mediji. Holivudski glumac Terrence Howard sasuo je niz optužbi na račun svoje bivše žene, nakon što je ona njega nedavno optužila na nasilje i prijetnje ubojstvom. Glumac poznat po ulogama u filmovima "Iron man" i "Sudar" kaže da je njegova bivša supruga Michelle Ghent Howard rasistica: "Ona mrzi crnce. Često me nazivala crnčugom i majmunom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Howard je priložio sudu zaduženom za njihov razvod novu izjavu u kojoj tvrdi da se Michelle neobjašnjivo pretvorila iz ljubazne i nježne osobe u čudovište koje mu je prijetilo da će ga ubiti njezini prijatelji Rusi: "Učinili bi to meni kao uslugu", navodno je rekla. Također tvrdi da mu je bivša znala često vikati da se nije željela udati za "crnčugu i da definitivno nije željela biti pomajka crnačkoj djeci", referirajući se Terrenceovu djecu iz prošlog braka u kojem je glumac navodno također bio nasilan.

Terrence spominje i da mu je bivša bila jako ljubomorna i da ga je dva puta napala bocom jer je razgovarao s drugim ženama. Kaže da joj nikad nije uzvratio. Glumac je zatražio i zabranu pristupa za Michelle, čiji se odvjetnici nisu oglasili. Saslušanje je najavljeno za 17. siječnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara