Teška vremena: Iva Todorić otišla na Plitvice dok je cijena karte snižena na 50 kuna

Teška vremena: Iva Todorić otišla na Plitvice dok je cijena karte snižena na 50 kuna
Foto: Instagram

IVA TODORIĆ živi životom malog čovjeka.

Osim što je zbog mjera zabrane rada zbog pandemije koronavirusa tražila i dobila pomoć države u minimalnom iznosu od 3250 kuna kako bi si isplatila plaću, kći Ivice Todorića pokušava uštedjeti.

Tako je iskoristila promotivno razdoblje tijekom kojeg ulaznica za Plitvička jezera košta 50 kuna. Akcija traje do 24. svibnja, a Todorić je na Plitvice otišla jučer s prijateljicom, spisateljicom, voditeljicom, glazbenicom i glumicom Eminom Pršić.

Na listi poslodavaca koji su dobili pomoć države našla se i tvrtka Srculence d.o.o. Ive Todorić. Kći Ivice Todorića navedena je kao jedina osnivačica, članica društva i direktorica. Tvrtku Srculence osnovala je 8. svibnja 2017. godine na adresi na kojoj je njezina majka Vesna Todorić naslijedila stan. Srculence je registrirano za čitav niz aktivnosti, od trgovine, poslovnog savjetovanja i promidžbe, preko prodaje nekretnina, energetskog certificiranja, turizma i cateringa, pružanja medijskih usluga, pa sve do usluga kreditiranja.

Netom prije uvođenja karantene, Todorić je otkrila da je sretno zaljubljena. Na Instagramu je objavila prve fotografije sa svojim izabranikom. Na jednoj je njegovo lice sakrila emotikonom srca, a kako se osjeća otkrila je stickerom koji je upotrijebila.

"Ljubav je u zraku", poručila je.

Zasad nije poznato je li ljubav preživjela zatvaranje granica i financijske probleme.

U nekim boljim vremenima Iva nije obraćala pažnju na akcije te je bila široke ruke. Tako je Severini Kojić za 44. rođendan poklonila Balenciaga cipele. Njihova se cijena kreće od 8000 kuna naviše, a ono što ih čini još vrjednijima činjenica je da su bile rasprodane na službenoj stranici tog luksuznog brenda.

Severina se sama pohvalila poklonom, no nakon što je Index objavio koliko poklon košta, obrisala je fotografiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara